vineri, 29 august 2008

My way, the traitor's way.

Fiecare ne naştem, creştem si ne trăim viaţa în propria noastră lume....oare!?!?

Fiecare suntem un butoi imens de potenţiale, care dacă ar putea fi valorificate, ar schimba lumea tot la 5 minute...evident (?)

Şi până la urmă ce contează cine unde trăieşte şi ce poate atâta timp cât mi-e mie bine? (oficial sau ne)

Din punctul meu de vedere, toţi trăiesc în lumea mea, şi asta înseamnă automat că am dreptul să cer chirie. Mulţi s-au speriat de treaba asta, dar mai nasol e că dacă vrei să ieşi, ai nevoie de găzduire subterană pe termen nelimitat.

De ce mi-s eu trădător... long story
Încă de pe la grădiniţă, m-am dus şi eu ca şi ceilalţi copii cu impresia că voi învăţa ce înseamnă să cresc mare, şi aşteptam cu nerabdare să dobândesc minunatele skilluri (meşteşuguri, pe la ţară) de adult. Şi bineînţeles că te educă ăştia de nu te vezi, te prinzi repede că nu trebuie să pârăşti, că una că alta, că nu-i frumos să minţi, că trebuie să te porţi frumos cu fetele, să nu loveşti sub centură, să nu te joci cu focul şi să faci tot ce zice educatoarea. Bun... where's the fun part in this?

La fel, la şcoală îţi imbunătăţesc în continuare trusa de brainwashed, cu instrumente mai performante. Şi totuşi, where's the fun part?

Morală, religie, paradigme, chestii de astea...not fun.

Până la urmă te prinzi că totul a fost doar o tentativă dubaşă de a te manipula pentru a-i duce în spate pe cei cărora le e frică să meargă singuri. Persoanele cu handicap au locuri de parcare (adica n-au), ăştialalţi care nu se pot nici preface trebuie şi ei să trăiască cumva. Şi i-aş duce cu plăcere în spate, cu condiţia să mă amuze, dar din păcate, m-am săturat să le organizez sesiuni de restanţe.

Şi ce e şi mai interesant, e că din chinul ăsta, ies vreo 3 tipuri de oameni. Unii care-s de acord cu tot ce li s-a pus în faţă şi normal, au parte de o oarecare protecţie, făcând parte din mainstreamul social. Alţii care-s total împotriva a tot ce li se pune în faţă, ăştia de regulă se cred mai deştepţi şi uneori chiar sunt.... doar că nu contează atâta timp cât işi petrec viaţa făcând chestii doar în ciuda mainstreamului.... tot manipulare de proasta calitate se cheamă.

Asta am ales să trădez. Trădez ideile altora. Să îşi păstreze tonele de argumente bazate pe bazaconii.

Nu mai vreau să aud despre noua generaţie, cum şi-a pierdut "adevăratele valori" şi cum în loc să se joace afară, ei se joacă pe calculator.
M-am săturat să aud că noi suntem singurul popor din lume care n-a dus niciodată un război de cucerire...dacă eram deştepţi duceam, şi oricum nici ideea stereotip de mai sus nu e garantat true.
M-am săturat să aud că "fetele-s curve şi băieţii porci". Gata!
...de dumnezeu m-am săturat de mult. De Nirvana, mai recent... de raţiune... de ideologii şi filozofii invechite.... de lumea care se duce de râpă şi de problemele societăţii.... de astea toate m-am săturat.

M-am săturat de din ăştia, ca mine, care critică tot felu de chestii, crezăndu-se mai deştepţi.

Gata! tragem linie şi ne băgăm picioru'

Lumea nu funcţionează cum zic ei, ci cum spun EU. Eu habar n-am cum funcţionează, nici nu îmi pasă aşa de tare, şi nici nu vreau să îmi pese. De fapt poate am habar şi îmi pasă, şi vreau să ştiu şi mai mult... minţeam normal, trebuie sa fii retardat să zici că nu-ţi pasă doar pentru coeficientul de trendy-tudine.

ÎMI PASĂ, CÂT TIMP MĂ FACE FERICIT. Asta e mantra mea. Asta e ideea pe care vreau să o răspândesc, pentru că cred că merită. Prea mulţi necăjiţi în lume care cred că suferind în tăcere, fac un bine cuiva. Mie nu îmi fac, deci ar face bine să îşi găsească altceva de lucru.

Lumea funcţionează perfect, şi dacă nu vezi asta, înseamnă că vezi porcării. Ar trebui să fie exact aşa cum este, şi din cauza asta îmi rezerv dreptul să îmi îmi controlez destinul, şi să fiu responsabil pentru viaţa si fericirea mea.

Şi totuşi, toată lumea trebuie să trăiască cumva. Aşa că o să mă duc să fac ceva interesant, şi o las mai moale cu filosofiile de pe blog... nu de alta dar deja m-am săturat ;)

3 comentarii:

simona ardelean spunea...

ia te uita!
nu scrii rau...

Cristina spunea...

Nu ai nevoie de mai mult pentru a fi fericit, dar ai nevoie de fericire pentru a avea mai mult...God = happiness

http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1225061-sentimentul-romanesc-isteriei-mircea-cartarescu.htm

Vlad Ardelean spunea...

"I don't believe in god, thank god i'm not religious"
-Parazitii

visitors, since 23 dec 2008